torsdag 19 november 2009

Analys av Kalla Fakta om "911 sanningsrörelsen"

Hittade denna analys av kalla faktas program. Mycket bra analys. Klart sevärd.





fredag 13 november 2009

TV - Debatt? Snarare propaganda...

SVT´s program Debatt har nu tagit upp sanningsrörelsen och konspirationsteorier.Hade tänkt att börja med att spy galla över den nya programledaren i debatt, men jag avstår. Istället lägger jag bara ut programmet som det är så alla kan bilda sig en egen uppfattning. Detta är nästa steg i media- kampanjen att få alla med alternativa förklaringar eller ifrågasättande av det officiella att verka konstiga när det egentligen är det omvända som råder. Blev faktiskt lite förvånad över hur piratpartiets representant resonerade. Piratpartiet förlorade många poäng hos mig i och med detta...

Se programmet här nedan:








tisdag 10 november 2009

Ytterligare en död av hjärtinfarkt! Sjukvården dödar?

Dagens nyhet är att ytterligare en har dött av hjärtinfarkt. Men som flera gånger tidigare kopplar men det direkt till svininfluensan bara för att han hade svininfluensan, mannen som var i 60 års åldern hade genomgått influensan och var på bättringsvägen efter en veckas sjukdom. Han kontaktade sjukvården för att få förlängt sjukintyg men uppgav att han inte var tillräckligt frisk för att börja jobba. Vården ansåg inte att man behövde göra någon ytterligare insatts. Så vad dog han av? Jo, hjärtinfarkt.

Mary Mårtensson skriver i dagens aftonbladet: ”Törs vi lita på vården? Frågan är befogad sedan fyra personer dött av svininfluensan – efter att de nekats vård. Vi vill gärna lita på läkarna. För vem ska vi annars lita på? Men på två månader har fem svårt sjuka människor med andningssvårigheter och symptom på svininfluensan skickats hem, sedan de förgäves – ofta flera gånger – sökt vård för sin allvarliga sjukdom. Fyra av dessa personer dog kort tid efteråt. Två av dem var barn.

Dom som faktiskt har dött av något relaterat till svininfluensan har antingen varit mycket sjuka personer eller personer som har nekats sjukvård trots att dom varit mycket sjuka. De som var mycket sjuka och som dog kunde lika väl dött av en förkylning och de som dog på grund av att dom inte fick vård skulle antagligen levt om dom fick vård.

När det gäller dom som dött av vaccinet hävdas fortfarande att "dom dog av döden".

I media: Dn, Dn, SvD, Ex, Ex, Ex, Allt om barn, Allt om barn, Allt om barn, Ab, Ab, Ab, Ab, Ab, Ab,

Utredning av svininfluensa- vaccinet behövs: Fakta undanhålls

Fler allvarliga tillbud på grund av svininfluensa- vaccinets biverkningar har börjat visa sig. Men det värsta är kanske inte det utan hur det biverkningarna döljs. Men då och då slinker något igenom propagandan som inte är meningen att det ska komma ut. Idag är en sådan dag.

”Kevin, 4 år, fick en spruta mot svininfluensan – slutade andas.”

”I onsdags fick Kevin, 4, en spruta mot svininfluensan. Två dagar senare föll han i koma och slutade andas. – Jag var helt säker på att han var död, säger mamma Mia Brolin.” Ab

Detta i sig är en allvarlig biverkning av svininfluensa- vaccinet, men det är inte det intressantaste i artikeln. För det fortsätter sen med ”Det här är på grund av vaccinet. Det är den enda förklaring vi kan hitta” enligt läkarna som bekräftade vaccinets verkan på pojken. Men det är inte heller det värsta... För dom fortsätter ”Läkarna uppgav också, enligt honom, att Kevin inte är unik: -Han är det andra fallet i dag. Det innan var också ett barn som kom in på grund av vaccinet.”

Nu börjar en varningsklocka ringa en aning. Två fall med barn som slutat andas och hamnar i en koma på samma dag, på samma sjukhus? Kan det vara en slump? Eller är detta fakta som det hålls väldigt tyst om. En stråle sanning som bryter ut genom den kompakta propagandan?

Professor Jan Liliemark på Läkemedelsverket kände i går inte till Kevins fall. Men han förväntar sig att få veta mer om händelsen: – Antagligen kommer en rapport om detta in till oss på måndag.Har ni hört om något liknande fall? – Nej. Barn kan ju hamna i koma av olika orsaker. Det kan ha samband med vaccinationen, men det kan också finnas annat som ligger bakom. Det här få man utreda.Ab

Detta håller samma nivå som när dom påstod att de som misstänktes ha avlidit av svininfluensa- vaccinet ”dött av döden”.

Så vad är sanningen? Hur många har dött av vaccinet och hur många barn har fått allvarliga skador eller hamnat i koma? Dessutom kommer det nu rapporter från USA att gravida som tagit vaccinet har en mycket större risk för missfall.

Då kommer vi till nästa fråga. Vilket ansvar tar läkemedelsindustrin för eventuella biverkningar eller skador? Uppenbarligen inget ansvar alls. I flera länder har staten skrivit på avtal med läkemedelsindustrin som gör att läkemedelsjättarna får ansvarsfrihet både för skador nu och skador i framtiden. I Sverige är de delarna av avtalet sekretessbelagda. Detta innebär att vaccinet i stort sett kunde vara ”flytande död” och läkemedelsindustrin fortfarande skulle vara helt utan skuld.

I media: Ab, Ab, Ab, Ab, Ab, Ex, Ex, Ex, Ex, Ex, Ex, Dn, Dn, Gp, SvD, SvD, SvD

måndag 9 november 2009

Nu har min familj svininfluensan...

Då var det då dags att vår familj skulle få svininfluensan. Det började med att min son igår insjuknade med måttlig feber, magknip ont i halsen. Han vaknade idag med 40 graders feber och slem i lungorna, men efter lite slemlösande och alvedon blev han snabbt piggare. Samma mönster upprepades med ett mellan rum på runt 6 timmar. Febern pendlar mellan 38 och 40 grader. Antaglig är min fru nu även sjuk och jag väntar på att min dotter och jag också ska få det.

Så om det är längre än vanligt mellan inläggen beror det på att jag har svininfluensan.

Det känns faktiskt inte så farligt alls, jag kan inte förstå hysterin med massvaccination. Jag känner många som nu har haft svininfluensan och alla säger att den har varit som en vanlig influensa eller mildare.

Var inte mer rädda för svininfluensan än vad ni brukar vara för säsongsinfluensan!

Kalla fakta = iskall propaganda?

Då var andra delen av "kalla faktas" granskning av sanningsrörelsen ute. Men fakta och granskning lyser med sin frånvaro. Man har helt enkelt valt att göra någon sorts propaganda TV mot sanningsrörelsen utan att egentligen veta vad man ska kritisera. Jag tycker personligen mest synd om Egon Frid från Vänsterpartiet som blev veckans slagpåse och som uppenbarligen fått hårda förhållningsorder från sin partiledning. Men var inte oroliga, jag känner till fler än Egon i riksdagen och i fler partier som tvivlar på den officiella berättelsen. Problemet är att i dagens media-klimat går det inte att berätta.

Här nedan följer kalla faktas andra del i granskandet av sanningsrörelsen av 9/11:







I media: Ab,
I bloggar: Tankar i Gryningens ljus, Signerat Kjellberg, Daniel Scythe, Träna eller dö,

onsdag 4 november 2009

Humor - så här tänker läkemedelsindustrin...

Någon som ser likheter mellan detta gamla humorklipp och dagens debatt?

Konspirationsteorier är bra för samhället.

Bemötandet av alla som är tveksamma till massvaccinationen mot svininfluensan har gått in i ett nytt skede. Taktiken verkar nu vara att försöka förlöjliga alla som är emot en massvaccination och klassa dom som konspirationsteoretiker. Vad många glömmer är att konspirationer faktiskt finns, alltid har funnits och alltid kommer att finnas. Personligen känner jag till ett antal konspirationer där jag själv eller någon jag känner faktiskt mer eller mindre varit delaktiga. Detta kommer från min erfarenhet inom det politiska arbetet. Jag känner till konspirationer på kommunalt plan och konspirationer som skett i partiers partistyrelser, men som de flesta inte är medvetna om.

Vad är då en konspiration? Jo, en konspiration (av latinets conspirare: "Andas tillsammans") eller sammansvärjning syftar på ett hemligt samarbete mellan en grupp individer med dunkelt, olagligt eller illasinnat syfte. Att konspirationsteoretiker arbetar med att försöka belysa det hemliga samarbetet som leder till vissa beslut i stort och smått är ett tecken på ett sunt samhälle. Däremot att argumentera att konspirationsteorier bara skulle vara nonsens är att glömma historien. Många viktiga historiska händelser har startas av just konspirationer, idag kallas dom historiska faktum och ingen skulle kalla dom konspirationsteorier.

När det gäller svininfluensan och vaccinet är just nu propagandan och lobbyn för massvaccination på hugget mot konspirationsteoretiker och de som är emot en massvaccination. Detta kan tyckas självklart för alla som inte tror att konspirationer faktiskt finns och dom som endast sett de mest extrema konspirationsteorierna som t.ex att världens ledare alla är ödlor från en annan dimension. Men faktum är att de flesta kan skrämmas att sätta sig in i något bara man kallar det för en konspirationsteori, detta är djupt beklagligt då man inte längre ser till argumenten och till de fakta som finns. Man spelar helt enkelt på folks känslor istället och just ordet konspirationsteori är för många negativt värdeladdat, ett ord som används för att förlöjliga personer.

Fakta är ju fortfarande att svininfluensan är i de flesta fallen mildare än en vanlig influensa. Dödligheten är minst 5 gånger lägre än en vanlig influensa. Är den informationen konspiratorisk? Nej, det är fakta.

Att vaccinet är dåligt provat speciellt bland riskgrupperna samt gravida och barn, är det en konspirationsteori? Nej det är ju fakta.

Bara 6 länder i EU gör som oss och massvaccinerar, är de som inte vill massvaccinera i Sverige då också konspirationsteoretiker? I så fall är ju den största delen av EU konspirationsteoretiker.

Se bortom ordet konspirationsteori och titta på argumenten istället.

I media: Dn, SvD, SvD, SvD, Ab, Ab, Ab, Ex, Ex, Ex, Ab, Ex, Dn, Ab, Ab, Ab, Gp, SvD, SvD,

I bloggar: Newyn noterar…, Annorlunda , Tornevalls Corner, Röda Malmö, Anders Nilsson, (r)evolutionär

tisdag 3 november 2009

Propagandan om svininfluensan når nya höjder

Igår och idag kan man läsa i media om att två nya dödsfall har uppdagats i Sverige. Media´s löpsedlar släpper på alla normala bromsar och skriver ”Ytterligare ett dödsfall i svininfluensan” , ”Simon, 3, skickades hem från sjukhus - dog i svininfluensa” och ”Infektionsprofessor: Barnen de värsta smittspridarna”.

Detta är ju inget annat än ren propaganda då dom själva sedan skriver ”Obduktionen visade att en hjärtinfarkt med komplikationer var den omedelbara dödsorsaken.” men inget bevisar att det var influensan som utlöste hjärtinfarkten och att vaccinet inte skulle ha utlöst samma reaktion. Om den 3 åriga pojken säger media ”Provsvar visar att den treåriga pojken hade svininfluensa, men det är oklart om det var sjukdomen som dödade honom. ” Men intrycket som ges av stora ”domedags rubriker” är fortfarande att dödsfallen i svininfluensan skulle ha fördubblats. Långt ifrån sanningen men propagandan kommer säkert trappas upp än mer den närmaste tiden. Alla dödsfall oavsett dödsorsak kommer att skyllas på svininfluensan om personen i fråga har haft svininfluensan, att sen personen inte dött av själva influensan kommer inte spela så stor roll.

Att man redan nu skriver ”Minst tre personer har nu dött i svininfluensan i Sverige. Samtliga tre konstaterade dödsfall i svininfluensa har tillhört riskgrupper.” utan att man ens har hunnit börja utreda dödsorsaken av den 3 åriga pojken som dog igår är ju bevis på hur detta kommer att utvecklas. Om ett misstänkt fall till kommer imorgon kommer kommer man skriva att 4 dödsfall har konstaterats trots att egentligen inga av dödsfallen har konstaterats beror på influensan.

En annan sak som har stört mig det senaste är att både media och vaccin-förespråkare har börjat använda termen ”antivaccin-lobbyn”. Detta är ju skrattretande av flera olika anledningar. Dels är ju detta anti-konspirationsfolkets egen konspirationsteori. Att det skulle finnas en antivaccin-lobby är ju faktiskt en konspirationsteori av folket som säger att konspirationsteorier bara är verklighetsfrämmande. En annan aspekt av detta är att de enda som har kapital tillräckligt att driva någon lobbyverksamhet är ju läkemedelsindustrin. Den så kallade antivaccin-lobbyn är ju bara en massa individer som bryr sig om sin medmänniskor och vill sprida information som media inte vill nämna. Media tjänar enorma pengar på att upprätthålla rädslan och sprida den.

I media: Dn, SvD, SvD, SvD, Ab, Ab, Ab, Ex, Ex, Ex, Ab,

I bloggar: Se verkligheten, Alliansupproret, hobab,
Sett ur en västgötskas ögon..., Ina, Anna – liten på jorden, stor i orden

Kalla fakta om sanningsrörelsen och 9/11

Kalla fakta gjorde ett program om sanningsrörelsen eller egentligen inte så mycket om sanningsrörelsen som smutskastning av den. Inga riktiga argument togs med utan det gick snarare ut på "dom tror inte på den officiella storyn, dom måste vara dumma".

Här nedan kan du titta på kalla faktas program.







söndag 1 november 2009

Allt fler vaknar och ser bristerna i propagandan runt 9/11

Flera dagstidningar uppmärksammar idag det faktum att fler och fler har vaknat upp och inte längre sväljer medias propaganda rakt av utan att ifrågasätta. Dock har media själva bestämt sig för att klassa alla som inte håller med den officiella linjen för idioter och konspirationsteoretiker. Så här skriver DN:

”Återigen var de under 30 år mer skeptiska: Hälften, 51 procent, tror inte på konspirationsteorin medan hela 18 procent har fått för sig att USA:s regering hade ett finger med i spelet.”

Att formulera sig ”har fått för sig” är direkt nedlåtande och visar mest på att svensk mainstream media inte kommer att ta andra uppgifter på allvar eftersom dom redan bestämt sig vad som är sanningen.

Personligen har jag ingen bestämd åsikt om vem som utförde 9/11, men jag är övertygad om att det inte var dåligt utbildade arabiska piloter som genomförde attackerna. Och med alla stora luckor i utredningarna och statens ovilja att fylla de luckorna finns det misstankar på att det i alla fall inte är meningen att sanningen ska komma fram.

Ikväll sänds "Kalla Fakta" om sanningsrörelsen 19.20 i TV4. Har tror dock att programmet kommer gå ut på att försöka förnedra sanningsrörelsen och släta över de viktiga frågor som sanningsrörelsen ställer.

I media: Dn, Ab, Ex,