fredag 20 januari 2012

Övervakningssamhället - Kroppsscanner på väg

Nästa stora hot och ett stort steg mot ett totalitärt övervakningssamhälle är här. Aftonbladet rapporterar om en ny kroppsscanner som kan se genom kläder på längre håll än de kroppsscanners som börjar bli vanliga på flygplatser. Med denna nya teknik kan man på långt håll titta genom kläder och tekniken kan säkert komma att förfinas de kommande åren för att titta igenom folks väskor och fickor.

"Tekniken utvecklas av det amerikanska försvarsdepartementet och New York-polisen och använder ljuset för att mäta den strålning som kroppen avger. Om det är så att ett objekt, som ett vapen, stör strålningen – kommer scannern att hitta exakt var på kroppen det finns." enligt Aftonbladet.

Bilder på hur långt tekniken med kroppsscanners har kommit idag
I Media: Ab, NyTimes

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej.

Jag hjälper (jag har själv dock ingenting med Fria Tider att göra) på eget bevåg den System-kritiska nättidningen Fria Tider att rekrytera nya skribenter.

Denna tidning har ca 500 000 (en halv miljon) besökare varje månad (är Sveriges 70:e mest besökta websida, vilket är en väldig hög placering, även om siffran 70 kanske inte låter så mycket för den oinvigde), och har blivit större än de flesta etablerade tidningars nätversioner (förutom de fyra stora, dvs DN, SvD, Sexpressen, och Aftonhoran), och håller nu på att växa, och ska utöka kulturdelen/populärkulturdelen, finansdelen, nyhetsdelen, kolumndelen, sportdelen osv. Även web-tv ska vara på gång, och personer med utrustning och kunnande eftersökes.

Vill du vara med och forma det historiska motståndet mot den politiska korrektheten i Sverige? Vill du vara med i denna historiska viktiga händelse och känna historiens vingslag, när fri debatt bryter reell mark (dvs verkligen når ut till folket) i det åsiktskontrollerade och debattlösa Sverige?

Kontakta då Fria Tider via

http://www.friatider.se/

redaktion@friatider.se

PS: ju fler som tillströmmar och hjälper till, desto mer ökar uppdateringarna, och därmed möjligheterna att kunna annonsera mer, och därmed möjligheterna att kunna avlöna skribenter. Även om det så enbart handlar om att man skriver en artikel (recension m m) i månaden, så blir många bäckar små tillsammans en stor flod, så att säga

PS 2: kvinnliga skribenter sökes / kvinnliga perspektiv tas tacksamt emot. Även adopterades perspektiv tas tacksamt emot.

PS 3: även enstaka insändare tas in och publiceras

PS 4: sprid gärna denna text på Facebook, till folk i din adresslista via din email, osv

PS 5: notera att Fria Tider INTE är pro-sionistiska, som t ex Politiskt Inkorrekt / Avpixlat, är, utan Fria Tider har stundom sionism-kritiska, Israel-kritiska, och judisk makt-kritiska artiklar.

PS 6: naturligtvis kan en skribent vara helt anonym

Anonym sa...

Känns tryggt att de kan se om man bär något olagligt, kränkande för den som är oskyldig!