måndag 7 juni 2010

Detta har hänt:

Jag har den senaste tiden fått en del mail med frågor om vad som har hänt bloggen. Och jag kommer svara på fråga för fråga.

Är du den centerpartistiska riksdagskandidaten som fått hoppa av för att han pratade om konspirationer?

Nej, jag håller på med politik, men på grund just den förföljelsen vill jag vara anonym. Jag står inte heller som riksdagskandidat denna gången och jag skulle absolut inte göra det för centerpartiet.

Har du blivit bortrövad av utomjordingar?

Nej, inte vad jag vet... Frågan är om jag skulle veta om det i så fall heller.

Har du blivit tystad av "makten", illuminati, men in black, frimurarna eller någon annan?

Nej så spännande har mitt liv inte varit.

Har du äntligen slutat med dina dumma konspirationsteorier?

Nej, verkligen inte. Jag är mer övertygad än någonsin om hur det står till i världen.


Faktumet är enkelt och väldigt osexigt. Jag gick mer eller mindre in i väggen för ett tag sen. Att jobba en heltid + politiska uppdrag + föreningsliv tog helt enkelt mer eller mindre knäcken på mitt skrivande. Jag kommer långsamt att försöka komma tillbaka under sommaren och hösten. Men denna gången lovar jag inget.

1 kommentarer:

Pernilla sa...

Hej! Intressant att du är med i politiken, det är jag med, och jag känner mig oerhört ensam. Jag är mycket skeptisk till hela systemet speciellt nu med nya grundlagsomröstningen osv. Jag står med på riksdagslistan (hur de nu kunde godkänna det)och kommunlistan (suck). Funderar för mycket och inser att det är Goliat mot jätten. Det är ett sjukt samhälle och ändå så försöker jag tänka positiva tankar. Men det behövs många som tänker åt rätt håll.