tisdag 13 april 2010

Svininfluensan var inte bara överdriven, det var en konspiration

Från total panik för några månader sedan till helt borta från media idag. Och idag visar det sig vilka som hade rätt, det var konspirationsteoretikerna och vaccinations- motståndarna som hade rätt. Alla vi som tittade på de fakta som fanns och sa det uppenbara, svininfluensan är mildare än den vanliga säsongsinfluensan och det finns ingen orsak att massvaccinera.

Och med det som kommit fram om kopplingarna mellan läkemedelsindustrin och WHO kan vi nog nu konstatera att svininfluensan var en konspiration eller en marknadsföringskampanj för ett relativt ofarligt influensavirus. Det som har varit mest intressant är alla de som förespråkat massvaccination och hur dom anfallit alla med avvikande mening med argumentet att det bara är dumma konspirationsteorier. Speciellt vill jag tacka VOF som fungerat som propagandamaskin för den officiella och felaktiga linjen.

I media: Ab, Ab, Ab

Bloggar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

3 kommentarer:

Anonym sa...

Läkemedelsverket förringar uppgiften om allvarliga biverkningar av Pandemrixvaccinet och i ett bokslut av vaccinets nytta bör jämföras med ett land som INTE fått någon H1N1-vaccin alls.
Detta får vi aldrig veta från gammelmedia…

Vecka 7.
Smittskyddsinstitutet rapporterar att 27 dödsfall pga svininfluensan inträffat i Sverige fram tom vecka 7, 2010.
http://www.smittskyddsinstitutet.se/publikationer/smis-nyhetsbrev/influensarapporter/sasongen-20092010/influensarapport-vecka-7-152—212–2010/

Biverkningar av vaccin.
Den 8 januari 2010 redovisade Läkemedelsverket att 3700 biverkningsrapporter gällande vaccinet Pandemrix inkommit och att 1700 av dessa inkommit från sjukvården.
”I 20% av de inrapporterade fallen har biverkningarna klassats som allvarliga.” (20 % av 1700 = 340 allvarliga biverkningar)
”Allvarliga biverkningar definieras vanligen som sådana som är livshotande, medför sjukhusvård eller förlängd sjukhusvård, leder till invalidisering eller medför missbildning eller leder till döden.”
Fram till den 8 januari 2010 har totalt 20 dödsfall rapporterats pga allvarliga biverkningar.
http://www.lakemedelsverket.se/Alla-nyheter/NYHETER-2010/Sammanstallning-av-inrapporterade-biverkningar-av-Pandemrix-fram-till-8-januari-2010/

Summa.
27 personer har dött av svininfluensan A(H1N1) +
20 personer som har dött av biverkningar av vaccinet Pandemrix.
= 47 döda i Sverige av influensan samt av vaccinets biverkningar.

Jämförelse med Kuba.
4 februari 2010, skriver ACN, Cuban News Agency, att landet fortfarande väntar på att WHO ska börja tillhandahålla vaccin mot epidemisk influensa, A(H1N1).
Kubanerna har alltså, liksom alla andra u-länder, INTE FÅTT NÅGON vaccin mot A(H1N1) hitintills.

Kuba är jämförbart med Sverige både vad det gäller befolkningsmängd och sjukvårdsresurser och fram till 29 januari 2010 redovisar Pan American Health Organization (PAHO) att på Kuba har 53 dödsfall bekräftats för pandemi A(H1N1) se PDF sid 9:
http://new.paho.org/hq/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=4598&Itemid=

Sammanfattning.
53 dödsfall på Kuba; – med 0% vaccinerade = 0 biverkningar.
47 dödsfall i Sverige; – med 60% vaccinerade + 320 med allvarliga biverkningar av vaccinet.

/ Anton

Anonym sa...

Va synd att du inte bloggar numera.

Uppskattar din blogg mkt.

http://www.friatider.se/riksdagen-andrar-grundlagen/
/L

Anonym sa...

Vaccinet innehåller nervgifter som gör folk sjuka, bl a kvicksilver. Läkarna själva tog inte det vaccinet, de som tog vaccin tog ett annat vaccin som inte vi fått information om. Flertal i Sverige har blivit sjuka av det officiella vaccinet. Det går inte att förlita sig på myndigheter för de styrs av andra makteliter, utan man måste forska och själv söka sanningen. /C