onsdag 2 december 2009

Vart tog den nya nya influensan vägen?

Rapporteringen om en ny stam av svininfluensa kom av sig redan innan propagandan han komma igång. Rapporteringen om svininfluensan har har faktiskt trappats ner den senaste tiden. Vad kan detta bero på?

Trots att media redan för någon vecka sen rapporterade om en ny stam av svininfluensa, en stam som skulle vara än mer farlig än den ”vanliga” svininfluensan har medias propaganda avtagit. Den nya stammen skulle ta sig ändå längre ner i lungorna och vara än farligare, denna slutsats drogs genom att man tittade på 2 personer. Detta är ju inte trovärdigt eftersom det statistiska underlaget bara var just de 2 personerna. Att några nya allvarliga fall av den nya nya- influensan sedan dess inte rapporterats säger mer om hur farlig mutationen verkar vara.

Kan den minskade propagandan bero på att kopplingarna mellan WHO och läkemedelsindustrin har underminerat förtroendet för pandemi-larmet. Något som flera mer konspiratoriskt lagda har pratat om från början verkar NU ha nått media och media verkar inte lägre riktigt veta hur dom ska föra ut sin propaganda utan att förlora allt förtroende. Att antal smittade minskar och influensan verkar ha nått en topp kan även spelat en roll. En annan faktor är att vaccinet visat sig gett många allvarliga biverkningar, dödsfall, missfall, bortstötning av transplanterade organ, hjärtinfarkt, ansiktsförlamning mm.

Som jag ser på det beror medias minskade intresse på att förtroendet för läkemedelsindustrin och WHO´s pandemi-larm har skadats. Att WHO´s styrande elit ihop med läkemedelsindustrin har manipulerat media, regeringar och hela världens folk har varit en lyckad taktik för att tjäna enorma pengar.

Hur gick då detta till? Första steget var att läkemedelsindustrin började skriva avtal med länders regeringar om att köpa in vaccin om en influensa skulle komma att klassas som en pandemi. I avtalet skrev man in att landet förpliktigade sig att köpa in avtalad mängd vaccin om WHO klassade en influensa som en pandemi. Notera att det inte är frivilligt att köpa in vaccinet utan avtalet aktiveras av WHO´s klassning. Steg två var då att få en stam influensa-virus att klassas som en pandemi. Oavsett om man tror att svininfluensan skapats i ett labb för att spridas eller om läkemedelsindustrin såg svininfluensan som en bra kandidat att propagera för, så spreds en skräckpropaganda om svininfluensan. Att viruset var mycket mildare än en vanlig säsongsinfluensa verkade bara en mindre del av de ”vakna” reagera på. Läkemedelsindustrin använde sedan sina kopplingar i WHO för att fortsätta propagandan och WHO höjde varningsnivån till den grad där läkemedelsindustrins avtal aktiverades. Planen genomförd utan att de flesta ens reagerade på det. Vinsten räknas nu hem i miljarder dollar, och stora delar av världens befolkning tror fortfarande på svininfluensans farlighet.

Som jag skrivit flera gånger tidigare: varför massvaccinera mot något som är så mycket mindre farligt än en vanlig influensa? Nu är svaret ute till och med i ”gammal media”... Läkemedelsindustrin styrde WHO´s rekommendationer som i sin tur spred skräckpropaganda över världen.

Denna konspirationsteori har nu visat sig vara en konspiration och faktiskt helt sann.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hittade hit från vaken.se. Intressant... men vad säger du om det som hänt i Ukraina? Skulle vara intressant om du ville skriva ett inlägg om detta.

Mvh
H

Anonym sa...

Rent tekniskt höjde inte WHO varningsnivån utan tvärtom. I maj i år ändrade de definitionerna för vad en pandemi innebär. Rent teoretiskt innebär detta att alla säsongsinfluensor passar in som pandemi eftersom de tagit bort både kravet på högt antal dödsfall och enskilda epidemier i världen. Så vi borde ju få se minst en pandemi per år nu om de tänker hålla sig konsekventa.

Anonym sa...

jag surfade in på nerikes allehandas sida http://na.se/ och gjorde en sökning på svininfluena. det kom upp ett flertal rubriker. 'första dödsfallet i örebro', 'slut på vaccinet' (och sen ca 40 sura läsar-kommentarer under i vilka varenda en typ krävde att få gå före i kön så de skulle få sitt älskade vaccin). tydligen har de köer till vaccineringen på flera hundra meter i örebro. eh, har de inte internet i örebro eller? de tycks ha missat att svininfluensan och dess vaccin bara var ett stort dåligt skämt som man gör bäst i att ignorera... ruggigt!

Anonym sa...

Hög komik: Idol-tävlande utslagna av vaccinet två dagar innan semifinalen (de tänkte inte heller på att vaccinet inte "skyddar" förrän efter två veckor, när idol är över.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/idol2009/article6227244.ab

Kan relatera till mitt eget jobb, ett hundratal anställda - INGEN sjuk i svininfluensa (6 av 10 vaccinerade) - däremot har var fjärde vaccinerad haft minst en sjukdag pga vaccinbiverkningar - chefen var lite ångerfull på senaste ATP att han hade pushat vaccinet så hårt...

Anonym sa...

Etapp 1 är avklarad enligt pandemiavtalen. Etapp 2 kommer efter julen. Wild guess...

Maria sa...

Hej man kan undra vad de håller på med, denna skrämsel, detta ljugande, jag har följt detta ett tag och undrar hur man kan skriva i början då influensan kom att det var en pandemi, vilket inte stämde, då fordras ju hundratusentals döda..
Media skrämmer folk, media ljuger, konspirationer? nej det tycker jag inte, det lutar åt att vi är många som sett iegn om bluffen.
/Maria

Hanna Camille sa...

Det är inga konspirationer. Det är bara knäppgökar som har allt för mycket fritid och ingen flickvän :)

Andreas sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Andreas sa...

Hanna, om du följer bloggen så kan du läsa att författaren har familj. Härligt fördomsfullt av dig. Får man vara lite fördomsfull själv så gissar jag att du aldrig gör någon research innan du blaffar ur dig gojja på fikarasterna på försäkringskassan medan du röker gula blend och har en frisyr som Per Gessle. Hoppas vaccinet smakar!

KomentarPåMorgonSoffan sa...

Vi är riktigt duktiga i Swe som tar vårt ansvar och vaccinera oss. Frågan äv vad vi ska göra med dos två?

Anonym sa...

Vad sägs som att vaccineringen gjort så att viruset fått svårare att ta fäste?

Torulf Larsen sa...

Vaccinet er icke godt !

http://www.youtube.com/watch?v=aBHEqGsYnWU

thejoltjoker sa...

källor tack. åtminstone till varför det inte bara är en teori utan en konspiration på riktigt...