torsdag 28 januari 2010

WHO pressas om svininfluensa lögnen

Då var det då dags att vakna upp och inse att även konspirationsteorin om svininfluensan till en stor del var sann.

SvD rapporterar som enda svensk tidning om den historiska utfrågningen av WHO. Det är första gången som WHO utfrågas i Europarådet i Strasbourg – och frågan om svininfluensan är tydligt infekterad på båda sidor. Denna historiska utfrågningen hålls nere i de flesta medier vilka har varit väldigt aktiva i att försvara den officiella linjen och aktivt uppmanat befolkningen att ta vaccinet.

SvD skriver "WHO har vilselett regeringar att köpa in massvis med vaccindoser när svininfluensan i själva verket visat sig vara en mild pandemi. Detta har kostat regeringar mycket pengar som kunde ha spenderats bättre, stressat människor och skapat kaos i sjukvården. WHO har förstört mycket av sin trovärdighet då de slagit falskt alarm, förklarade Paul Flynn, vice ordförande i Europarådets hälsokommittée."

Ännu en gång visar det sig att det är konspirationsteoretikerna som hade rätt. Svininfluensan var en konspiration.

I media SvD, SvD

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är lätt att vara efterklok...

Anonym sa...

Det är dumt att inte själv vara kritisk mot omdiskuterade situationer samt att blint lita på instutitioner som "borde" ha rätt!

socialstyrelsen litade blint på WHOs uttalanden och vidare svalde svenskarna i allmänhet socialstyrelsens linje. Alla som var kritiska tystades och uppenbarligen gjordes dåligt med egna efterforskningar, de få som gjordes tolkades bara ut en synvinkel. Förmodligen påverkades sverige starkt av vårt avtal att köpa in vaccin till hela befolkningen. Det hade varit klokt om man kunde visa att viruset var dödligt och livsfarligt, men det fanns aldrig några tecken på det utan bara vilda gissningar att det skulle kunna bli farligare.

Sverige borde ha skrivit ett smartare avtal, iof så var avtalet ok till WHO ändrade defenitionen av pandemi. Mycket fuffens bakom detta.. kommer fortsätta att vara ytterst kritisk mot myndigheters snabba beslut...

Anonym sa...

Världen styrs direkt, genom det bedrägeri av kollosal-format kallat "finnas sytemet", av AshkeNAZI "judar" (Khazarer/Turkar).

Marina sa...

Vill tipsa om denna bok "Sanningen om vaccinet".
Finns på adlibris

Mvh Marina