torsdag 28 juli 2011

Hackers mot Anders Behring Breivik

Aftonbladet rapporterar om att hackare går till motattack mot Anders Behring Breivik genom att förvanska och ändra i manifestet för att minska spridningen och sprida förvirring runt ABB. Till viss del håller jag med dom, men jag tycker att det är viktigt att manifestet finns tillgängligt på nätet. UnManifest är namnet på aktionen som anonymous har skapat. Men det är bara att inse att det inte innehåller något nytt eller något som inte går att hitta på nätet om man är intresserad. Att det är svårtillgängligt skulle bara göra det mer åtråvärt för de som delar hans åsikter.

Nikke Index skriver " Jag själv börjar med att försöka få in bilder på bajs i bildsöket när man söker efter Anders Behring Breivik". Detta tycker jag är en bra aktion som motverkar att han helt dominerar sökningarna. Emanuels randanmärkningar beskriver detta bra när han skriver ”Det har gått två dagar sedan Osloterroristen mördade 85 personer på Utöy, men redan vet vi allt om honom. Varför? För att Anders Behring Breivik ville det. Han har serverat ett färdigt kit av pressbilder, persondata och vilka intressen han har. Och du, jag och media har svalt allt. Skapat vår bild av honom utifrån de premisser en kallblodig mördare själv förberett i detalj.” Läs hela texten på svtdebatt

Som mitt bidrag postar jag därför mitt bidrag till bild på Anders Behring Breivik

Bild: Anders Behring Breivik
 

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej!!
Grym blogg! jag undrar om du kan vara snäll o maila mig manifestet. jag gillar ej att de ska "ta bort" det. alla borde ha rätt att läsa detta. hoppas verkligen du kan göra det!
mvh anna
min mail är: annaolofsson6@hotmail.com

Cimma sa...

Härlig blogg! Gillar den skarpt :D