tisdag 20 oktober 2009

Utred biverkningarna av svininfluensa-vaccinet på riktigt!

Nu när vaccinationen har kommit igång höjs fortfarande kritiska röster om biverkningarna av svininfluensa-vaccinet. Men inte mycket om biverkningarna av vaccinet kommer upp i media.

I Tyskland hörs kritiska röster då höga politiker och militären har tyckt att det är för riskfyllt att ta Pandemrix som tillverkas av Glakosmithkline och som vi vaccineras med i Sverige. Läkarna har varnat kraftigt för att ingen vet vilka biverkningar som t.ex. kvicksilver (thiomersal) och adjuvanten squalene kan ge. Risk finns att det skulle kunna ge allvarliga biverkningarna så starka är det helt orimligt att utsätta soldaterna för de risker som en injektion med Pandemrix skulle innebära. Därför har den tyska armén Bundeswehr beslutat att köpa in vaccin utan squalene och kvicksilver. Det samma verkar gälla politiker i Tyskland.

Rapporter har även kommit in om att Glakosmithkline har fuskat i sina tester av vaccinet då flera som fått allvarliga bieffekter helt enkelt tagits bort från studien. Misstankar finns även om att man har fuskat med siffrorna när det gäller vilken skyddseffekt vaccinet har.

När man satsar monumentalt på 4 miljarder vaccindoser mot en relativt lindrig influensa borde man ha ordentligt på fötterna vad gäller biverkningarna, för även om en liten andel drabbas är det ett omfattande antal människor som ska vaccineras. De enda test som gjorts är korttidstest där högst femtusen vuxna, friska människor fått ett prototypvaccin som bara liknar det som ska användas. Kort sagt har vi ingen aning om biverkningarna.

1976 var det ett enormt media-drev i USA om svininfluensan och man blåste upp det till orimliga proportioner och sa att det skulle bli en pandemi om inte alla vaccinerade sig. Många gjorde det. Efteråt stämde 4000 amerikaner läkemedelsföretagen p.ga. de skadorna det orsakade. Skadorna var ofta neurologiska som i vissa fall ledde till förlamning. Mörkertalet för skadorna oklart. Jag postade i ett tidigare inlägg ett avsnitt av CBS " 60 MINUTES" där man får höra om förra svininfluensa-vaccins biverkningar.

De dokumenterade långtidseffekterna av vaccin inkluderar kroniska immunologiska och neurologiska sjukdomar som autism, hyperaktivitet, ADD, dyslexi, allergier, cancer och andra tillstånd vilka knappast existerade för 30 år sedan, innan massvaccinationsprogrammens tidevarv. Vaccin-komponenter innehåller kända cancerframkallande ämnen som thimersol, aluminiumphosphat, formaldehyd, etc.

En tysk studie fann samband mellan vaccinationer och 22 neurologiska ttillstånd, inkluderande ADD (uppmärksamhetsstörning) och epilepsi. Dilemmat är att virus-elementet i vacciner kan överleva och mutera i den mänskliga kroppen under åratal, med okända konsekvenser.

Det som behövs är en riktig utredning av vaccinets effekt och biverkningar av oberoende vetenskapsmän. Man bör även titta på skillnader mellan vaccin med farliga tillsatser som Tiomersal och Skvalen.

9 kommentarer:

Hanna sa...

Jag har lagt in en länk till dig från min blogg! Tycker att det du skriver om vaccinet är bra. Tack!

Samuel Modig sa...

Jätteintressant! Men jag vill gärna ha källor, tack!

dark & green sa...

Hanna: Tack för dina vänliga ord och länkningen.

Samuel: Är det något speciellt du vill ha källor till? Har tyvärr inte tagit med alla källor denna gången.

Jag ska försöka att länka mina källor om du anger vad du vill veta.

David sa...

Bra objektiva analyser om vaccinet.. har själv intresserat mig för influensavaccinet och dess innehåll. Har hittils inte hittat några riktigt starka bevis vetenskapligt för att inte kunna ta vaccinet och de studier som finns på både squalen och thiomersal (iaf i den lilla mängden) visar inte på några väldigt allvarliga biverkningar

Dock står det ju hur klart som hellst att vaccinet inte är nog utvärderat för att ges i den stora skalan, samt att viruset faktiskt är relativt ofarligt för de flesta

Det som tyskarna säger låter mycket oroväckande, har du någon länk där man kan läsa mer om det?

David sa...

Jag har lite funderingar om Tiomersal, Jag har länge letat forskningsartiklar som visar tiomersals farlighet, men har inte hittat några bra, har sett någon med otydliga resultat. Har du länkar till de faktasidor där du har belägg för att:

Kemikalierna som bildar tiomersal är dödliga och orsakar cancer, hjärn- och le­verskador. Tiomersal innehåller 50% kvicksilver. Förutom sin giftighet tar sig organiskt kvicksilver igenom såväl moderkakan som blod-hjärnbarriären. Resultatet kan bli neurologiska skador vilket i vissa fall kan leda till döden. Det kan också orsaka intellektuell nedsättning och inlärningssvårigheter. Så att vaccinera gravida borde vara olagligt!

Jag läser dem gärna=)

vilka är förresten kemikalierna som bildar... har hört det nämnas någon annan stans men har inte fått någon klarhet om dessa "förstadium" till tiomersal

flugan sa...

Det verkar som om texter kopieras flitigt rakt av utan vare sig citationstecken eller källhänvisning... Nu råkar jag veta vem som gjorde översättningen av en tysk artikel som användes i inlägget på följande blogg och som publicerades redan den 12 oktober 2009:
http://squalene-effekten.blogspot.com/2009/10/armen-far-ett-battre-ofarligt-vaccin.html

dark & green sa...

I mitt första stycke har vi använt samma källor. Är inget konstigt att använda yahoo eller welt.se som utgångspunkt när man skriver. Snarare konstigt att fler inte använt dom källorna flitigare.

Resten är en uppdatering från mitt tidigare inlägg som finns på:

http://konspirationer-och-sanningar.blogspot.com/2009/07/utred-biverkningarna-av-svininfluensa.html

dark & green sa...

Menade givetvis welt.de, men faktum är det samma.

flugan sa...

Har du fått min kommentar den 23 oktober kl 10:30? Om inte, ber jag dig kontakta mig på på följande e-postadress senast på måndag den 26 oktober 2009 kl 24:00: oberoende.analytiker@gmail.com