fredag 23 oktober 2009

Nu har svininfluensa-vaccinet dödat fler än svininfluensan

Nu har ett tredje dödsfall kopplat till svininfluensa-vaccinet framkommit. Detta gör att svininfluensan nu har tagit fler liv än själva sjukdomen. Hur kan det komma sig att man fortfarande förespråkar massvaccination trots detta?

Propagandan säger: vaccinera dig annars kan du dö eller smitta någon annan som då dör.
Verkligheten visar: Du kan dö av vaccinet. Sanningen är att du har lika stor risk att dö av vaccinet som om du får svininfluensan. Men av svininfluensan riskerar du i alla fall inte att få någon av de allvarliga biverkningarna som vaccinet kan ge.

Nu trappas propagandan upp till en ny nivå för att skrämma folket till att vaccinera sig. Aftonbladet säger bland annat ”Nu är den stora influensavågen här” och ”Bebisar och småbarn reagerar bra på svininfluensavaccinet och får få biverkningar, visar preliminära resultat av en ny studie.”

Då frågar jag mig, studie utförd av vem? Är det kanske samma människor som säljer vaccinet och redan tycker att det är helt ofarligt? Ja, så är det givetvis. Jag säger det igen, det behövs omfattande oberoende studier av svininfluensa-vaccinets biverkningar. Riskgrupper bör även studeras separat så att man verkligen vet vilka effekter de har.

Jag har under veckan även talat med flera timanställda inom vården som fått mer eller mindre fördolda hot om att dom inte får jobba mer om dom inte vaccinerar sig. Givetvis kan vi inte tvinga någon att vaccinera sig säger cheferna förvisso, men säger också att dom kanske inte kan hitta arbetsuppgifter till någon som inte är vaccinerad. Har även hört det samma från personer som sitter med i företags, kommuners och landstings krislednings-organisationer.

Många fler dödsfall på grund av vaccinet kommer allt eftersom fler vaccinerar sig. Vem vet vad dödssiffrorna för vaccinet kommer landa, 20? 200? 2000? Och hur många var det nu som dött av svininfluensan... 2!!

I media: SvD, SvD, Ex, Ex, Ex, Ab, Ab
I Bloggar: Delta X, Sett ur en västgötskas ögon... , Rolf´s Blogg,

24 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag reagerade också som du - tänkte att fler verkar ju dö av vaccinet än själva influensan. Men jag kom till att tänka på en sak: man måste ställa dödsfallen i relation till hur många som vaccinerats respektive hur många som drabbats av svininfluensan. Jag vet inte hur många det är i de två kategorierna, men om det är som så att det är många fler som vaccinerats än som fått influensan, så är det ju bättre att vaccinera sig ändå.

Mvh
Daniel, slumpmässig bloggläsare

Undrande sa...

Det ter sig inte underligt för mig att dessa människor dog även om det är beklagligt. Deras kroppar var redan försvagade och vaccinet - innehållande div starka gifter - gav de troligen den sista knuffen utför kanten.

Det intressanta är att speciellt unga människor under 40 drabbas. Kan det bero på att deras kroppar redan är överbelastade med gifter från rigorösa vaccinationsprogram sedan deras barndom?

ades sa...

Hej

Jag tog mig friheten att kopiera ditt inlägg och skrev in lite egna tankar. Hoppas det inte gör något.

http://ades.mine.nu/wordpress

Där kan du se inlägget.

Anonym sa...

Svininfluensan... det största brottet i mänsklighetens historia?

Kolla denna länk!
http://www.naturalnews.com/026503_pandemic_swine_flu_bioterrorism.html
Här är några av de första skrämmande raderna (översatt mha google).
(NaturalNews) Som väntat juli release-datum för Baxters A/H1N1 vaccin influensapandemi metoder, en österrikisk undersökande journalist varnar för världen att det största brottet i mänsklighetens historia pågår. Jane Burgermeister har nyligen inlämnats till åtal med FBI mot World Health Organization (WHO), Förenta Nationerna (FN), och flera av de högst rankade statliga och privata tjänstemän om bioterrorism och försök att begå massmord. Hon har också utarbetat ett föreläggande mot påtvingat vaccination som inkommer i Amerika. Dessa åtgärder följer hennes anklagelser i april mot Baxter AG och avir Green Hills Biotechnology Österrike för att tillverka vaccin förorenade fågelinfluensa och hävdade att detta var en avsiktlig handling ge upphov till och dra nytta av en pandemi.

Anonym sa...

Tappade tyvärr halva länken i förra inlägget.

Här kommer den riktiga:

http://www.naturalnews.com/026503
_pandemic_swine_flu_bioterrorism.ht
ml

Anonym sa...

Det ær inte vaccinet som ær farligt. Det ær ni, som tror att vaccinet ær till før att få kontroll øver jordens befolkning. Eller att det bara handlar om pengar och makt. Suck sæger jag bara!!!

Kurt sa...

Jag ser många konspirationer här, men inga sanningar.

Anonym sa...

Innan man vaccinerar sig bör man veta om något!!
Rekommenderar också att ni läser Leif Arnolds (analytiker inom Miljö/Hälsoskydd/Energi) anmälan mot dessa så kallade experter. Direktlänk: http://www.cmef.eu/pdf/jk.pdf
Leta information själva, lita inte på någon!

Anonym sa...

Hej

Det är intressant att höra i youtube clip vad en förre detta hälsominister i Finland
tycka om vaccinet:


http://www.youtube.com/watch?v=185HKE2c5Gg

http://www.vaccinationsfaran.se

http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.10731219

Anonym sa...

Det förefaller mig intressant hur en hjärna kan komma från att det finns tre fall som utreds för att hitta någon koppling mellan vaccin och dödsfall *till* något som rubriken här "Nu har svininfluensa-vaccinet dödat fler än svininfluensan"! Helt ohederligt! Det är ju inte sant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det *kan* vara så men det kan också vara så att vaccinet inte legat bakom något dödsfall alls och i så fall är det ju *helt* annorlunda än din slutsats! Din slutsats kan inte dras och du är helt ute och cyklar. Sluta sprida hysteri utan grunder!

Anonym sa...

@Anonym två kommentar upp:

En typisk minister har ingen som helst utbildning inom området så det som de säger är till största sannolikhet ett personligt hopkok av felslut precis som överallt på webben. Eller vet du att denna fd minister har någon slags utbildning som har bäring i frågan???

Bo Engwall sa...

På min Netdoktorblogg visar jag varför massvaccinering i detta fall är dumt immunologiskt sett


http://www.netdoktor.se/?_PageId=115761&Tab=Blogs#Blog[115768]

dark & green sa...

Flera kommenterar att det inte alls är säkert att det var vaccinet som dödade de 3 personerna som misstänks. Detta för att det inte finns bevis för att dom inte hade dött ändå.

Då kan jag ju även meddela er att samma sak gäller ju de 2 som faktiskt hävdas ha dött av influensan. Även de var mycket allvarligt sjuka. Har någon bevisat att det faktiskt var influensan dom dog av? Svaret är nej, man har däremot konstaterat att dom hade influensan.

Så enligt ert resonemang så skulle 0 personer ha dött av influensan och 0 av vaccinet.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Det verkar som om den här bloggen är lite ljusskygg. Bloggaren har börjat radera känsliga kommentarer...

Anonym sa...

Undrar hur länge ovanstående kommentar får vara kvar? Bloggaren använder samma metod som en bekant kvällstidning som raderar känsliga inlägg. Sant eller inte, men man kan ju börja undra om det ligger en hund begraven här... "Och där en hund ligger begraven luktar det säkert illa - vi kan ana att det döljer sig något under jordkullen..."
http://www.ordbruket.com/webcross/artiklar/ugglor.htm

Anonym sa...

Jag håller med ovanstående inlägg. Känner flera som läser denna blogg och som undrar vad bloggaren håller på med. Sanningen verkar vara väldigt viktig för bloggaren, men detta är nog inte helt sant...

Anonym sa...

Tycker den här bloggen är bra. Mycket fakta. Hinner tyvärr inte läsa så mycket själv. Kanske vore bra att motivera varför en kommentar inte passar. Men jag hoppas det finns en bra anledning, för annars skulle jag nog bli orolig. Jag vill ju inte gå miste om viktiga fakta. Nu springer ungarna runt igen så jag måste sluta. Det är inte bara spisen som skall passas. Fick förresten höra att jag skulle vaccinera mig för att skydda ungen. Önskar verkligen inte att någon blir sjuk
Mvh, stressad

Anonym sa...

Vadå känsliga kommentarer?? Jag tycker att alla fakta om svininfluensan/vaccinet borde presenteras. Var det positiva kommentarer om vaccinet som raderades?? Men det är klart, en blogg kanske får glida mer på sanningen och vara mer ensidig än vad som skulle vara acceptabelt enligt de regler som gäller för t.ex. dagstidningar. Men det verkar ju lite oseriöst att utan vidare förklaring ta bort kommentarer som förespråkar en annan linje än den som verkar lyftas fram i en blogg.
- tack för ordet.

Rasayana sa...

Angående den där "förre detta hälsominister i Finland":

http://en.wikipedia.org/wiki/Rauni-Leena_Luukanen-Kilde

Inte för att bloggaren bär något ansvar över kommentarerna som postas. Jag tyckte bara att det var ruskigt kul. ;-)

dark & green sa...

Har i bloggens historia bara tagit bort en kommentar. Då jag tyckte den var ett ogrundat personligt påhopp som jag för tillfället inte ens orkade bemöta.

Anonym sa...

Inte kul med personliga påhopp, speciellt om det inte har med bloggen att göra. :(
Kan tänka mig att det inte är alla som gillar att fakta kommer fram när det gäller vaccin mm mm
Tjing

Josef Boberg sa...


SVININFLUENCA-VACCINERING

Skeptiska läkare förbjuds att prata om massvaccinering...

”Skvalen är ett kolväte och antioxidant som finns i människans hjärna och nervsystem där den fyller viktiga funktioner. Om man däremot injicerar det så går immunförsvaret till attack. Problemet är att det angriper inte bara det Skvalen som injicerats, utan även allt det naturliga Skvalen som är så viktigt för vår hälsa.” - slut citat härifrån.

Det finns uppgifter som tyder på att den naturliga Skvalen-mängden i kroppen åt hållet halveras (= minus ca 50 % - och måhända livsvarigt, kanske... :cry: ) - efter EN dos av det nuvarande svininfluencavaccinet.

Vad blir hälsoeffekterna av det ?

En bilmotor - som enligt instruktionsboken skall ha 6 liter smörjolja i motorns oljetråg - men som körs med bara 3 liter - kommer i förtid att ”skära ihop”.

Skvalen är bl a hjärnans och nervsystemets ”smörjolja”. Hälsoeffekterna av att HALVERA den naturliga Skvalen-mängden i kroppens hjärn- och nervsystem - får var och en lura ut själv - hälsar Josef

Anonym sa...

Den som tror att Wikipedia står för sanning har en del upptäckter att göra. Wikipedia består av halvsanningar och halvlögner samt mängder med anekdoter och rena felaktigheter, och många orkar inte ens redigera bort allt trams som står. Det är för få som kollar vad som skrivs där..
Det är mer underhållning än något som är sant.

Sant är att Dr Luukanen är utbildad inom medicin och det är den utbildningen hon utgår ifrån när hon fäller sin kommentar.

En annan sanning är att många svenska läkare är kritiska mot massvaccineringen, och har bland annat publicerat en debattartikel i SvD om ämnet (för ett par veckor sedan).

Så läkarkåren är ej överens, detta i sin tur visar att läkevetenskapen inte är en homogen grupp med en sanning. Det är mycket av fri tolkning och olika åsikter där. Vetenskapen står inte för en sanning, det är olika åsikter och ibland är vissa åsikter mer populära än andra. det är en del av vetenskapen att inte stå för någon sanning. Vetenskapen innebär teorier, varav många konkurrerar med varandra.
Sen är det upp till var och en vem av dessa man vill tro.