tisdag 27 oktober 2009

Våra svar på ”om myterna kring vaccineringen”

Till skillnad från ”experterna” som uttalar sig på aftonbladet från Läkemedelsverket svarar vi ärligt på frågorna. Märk även att vi precis som ”experterna” inte anger några källor. Källor verkar inte vara så noga när media sprider sin propaganda så vi följer deras exempel.

”Viruset är tillverkat av läkemedelsföretagen i laboratorium.”

Det finns vissa indikationer på det. Aldrig förut har ett virus muterat på det sättet och på en gång utan några mellansteg kombinerat ett mänskligt virus, ett fågel virus och två stammar svinvirus. Att läkemedelsindustrin forskar runt just dessa typer av virus är inte någon hemlighet.

”Bästa sättet att skydda sig mot en farligare variant av sjukdomen som kan komma senare är att få den nu.”

Ja det är det absolut bästa sättet. Vaccin med avdödat virus ger ett sämre skydd mot influensa eftersom immunförvaret inte ”lär” sig från ett levande virus. Studier visar även att vaccinet inte skulle ge något bra skydd mot ett muterat virus. Däremot om man har haft sjukdomen kan immunförsvaret lättare bekämpa senare mutationer av viruset. Detta är ju något man använder i propagandan FÖR vaccinet, man säger att ingen tidigare har haft likande virus och därför har sämre försvar. Det omvända gäller ju givetvis också om någon hade drabbats av liknande virus tidigare, med andra ord hade man haft bättre försvar då.

”Man måste vaccinera sig varje år för att skydda sig mot svininfluensan.”

Ja, Trots att svininfluensan har visat sig var ovanligt stabilt och inte mutera behöver man utsätta sig för vaccinet år efter år, med alla skadeverkningar det ger.

”Det är effektivare att skydda sig mot svininfluensa genom att äta bra kost och d-vitamin och utesluta socker än att ta vaccinet.”

Ja, ett bra immunförsvar är alltid det bästa försvaret mot sjukdomar. En bra kost som inte belastar kroppens immunförsvar utan stärker det kan vara mycket hjälpsamt. Speciellt D-vitamin har visat bra effekter. Men även stora doser C-vitamin och silver-preparat om man insjuknar har visat goda effekter. Flera örtpreparat från indisk och kinesisk läkekonst har i kliniska studier visat goda resultat. Är emot har inga studier gjorts på att utesluta socker.

”Svininfluensa är inte farligare än vanlig influensa.”

Snarare är svininfluensan mildare eller till och med mycket mildare än vanlig influensa. Det har dock visat sig att de allvarliga fall som lett till döden och sjukvård ofta beror på samband mellan svininfluensan och en sekundär bakteriell lunginflammation. pneumokockvaccin skulle ha halverat dödsfallen i svininfluensa. Dessutom innehållerpneumokockvaccinet inte adjuvans eller kvicksilver.

”Svenska staten och medier är köpta av läkemedelsindustrin.”

Svenska staten eller i alla fall läkemedelsverket har köpt läkemedelsföretagens argument rakt av, dessutom har man valt att köpa in ett stort antal doser som man vill ha avsättning för. Det vore även pinsamt för staten att backa och erkänna att svininfluensa-vaccinet varken behövs eller är utan farliga biverkningar. Media är inte direkt köpta av läkemedelsindustrin, men dom inser att det finns pengar i att skrämma upp befolkningen och på så sätt sälja mer tidningar.

”Vaccinet är inte tillräckligt prövat.”

Stämmer, vaccinet har inte utvärderats hos flera riskgrupper. Dessutom finns bara läkemedelsindustrins egna studier. Från tidigare vet man att läkemedelsindustrin har genomfört omfattande fusk för att på produkter på marknaden. Man rekommenderar även gravida att ta vaccinet trots att man vet att kvicksilvret passerar in i fostret och påverkar dess hjärna.

”Människan behöver inte vaccinera sig, då hade människosläktet redan varit utdött.”

Statistik har visat att med modern sjukvård behövs inte vaccin. Viss vaccination kan dock vara positiv i vissa riskgrupper men generellt övervaccinerar vi i västvärlden.

”Vaccinet innehåller farligt mycket kvicksilver, barn kan få obotliga skador.”

JA, forskning finns men läkemedelsföretagens egen forskning pekar alltid i en annan riktning än oberoende forskares resultat.

”Det är farligt att injicera adjuvans, det som gör vaccinet effektivare, i kroppen.”

Ja, adjuvans används för att stressa immunförsvaret då det avdödade viruset som finns i vaccinet inte är tillräckligt för att immunförsvaret skall reagera.

”Man kan få diabetes och ledgångsreumatism av skvalen.”

Det man diskuterar är om man får en för kraftig reaktion av skvalen, att det vänder sig mot kroppens egna substanser. Då finns det en risk för autoimmuna sjukdomar som ms och reumatism.
(”expertens” egna Svar)


”Man kan bli förlamad, sluta andas och dö av en nervsjukdom som orsakas av vaccinet.”

JA,

”Man ökar risken att få cancer om man tar vaccinet.”

– Det finns inget som säger det. Men det finns heller inget som motvisar det. Till exempel ges positiv effekt att ge tuberkulosvaccin till cancerpatienter för att fördröja återfall. Men vad detta beror på är inte klarlagt och kan mycket väl vara en fördröjande effekt som på något sätt kan vara kontraproduktivt.

”Vaccinet är farligt.”

– Inga läkemedel är ofarliga. Vaccinet kan ge många olika bieffekter och det finns även en risk att man dör av vaccinet. Men "experterna" förklarar dödsfallen som beror på vaccinet som "Dom dog av döden"...

”Vaccinet är farligare än svininfluensan.”

Ja, då svininfluensan är mycket mildare än en vanlig influensa och biverkningarna är värre. Tillhör man riskgrupperna bör man i första hand vaccinera med pneumokockvaccin om man är orolig.

4 kommentarer:

HCA sa...

Om jag får blanda mig i det lite..:)
”Det är effektivare att skydda sig mot svininfluensa genom att äta bra kost och d-vitamin och utesluta socker än att ta vaccinet.”
Här vill jag slå ett slag för LCHF faktiskt. Inte pga Annika Dahlqvists ibland kanske ogenomtänkta uttalande, utan pga egen erfarenhet och vad jag bevittnat hos andra.
Skippa kolhydraterna och det är mkt troligt att hälsan blir genomgående mycket bättre vilket såklart stärker kroppens egna försvar. Det är troligen tusentals diabetespatienter som kraftigt minskat eller slutat med medicinering enbart pga denna kostomläggning, och det finns även de som vittnar om att man inte har allergier (och de tillhörande läkemedlen för att lindra symptomen). Kolesterolmediciner har skippats, salvor och liknande har kunnat undvikas/minskas eftersom eksem mm har försvunnit/minskat, huvudvärkstabletter behövs inte då migränen försvinner, förslitningsskador och tillhörande vård/mediciner kan undvikas eftersom vikten stabiliseras nedåt för den överviktiga ofta....
Oj, jag ser att som LCHF:are så är jag läkemedelsbranschens värste fiende ju!
Vilken mardröm för dem att det finns de som märkt att man genom en så simpel metod som att äta riktigt käk kan undvika att lägga ut kanske hundratusentals kronor på annars nödvändiga medikamenter under en livstid, och inte heller vara vården till last lika mycket och där kunna inbringa ännu mer klirr i pillerkassan....

Fan, man blir friskare OCH slipper en massa utgifter samtidigt. Smart!..:)

Anonym sa...

Underbar lista,tar mig friheten att korrekturanmärka på "innehållerpneumokockvaccinet" och "Är emot har inga studier" Skriv gärna en 2.0-version av listan och posta igen snart (så gör ju kvälltidningarna själva med sina frågelistor) På frågan är ”Svenska staten och medier är köpta av läkemedelsindustrin.” kan man ju lägga ihop 1+1 genom att addera dessa två artiklar http://www.resume.se/nyheter/2008/07/10/han-ar-arets-lobbyist/index.xml http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_3609341.svd så har man ju svaret. Skulle GlaxoSmithKline skicka ett femtontal lobbyister till politikerveckan och sen göra om det två år till efter det om man inte såg resultat (som ett pandemiavtal exempelvis...) Får du för dig att göra en lista med referenser är ju http://www.wnd.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=49094 intressant samt den studie från juni i år som sjuksköterskan Rolf Forslund nämner här i sin löptext http://www.newsmill.se/artikel/2009/09/09/varning-vaccinationsfundamentalisterna Kanske redan sånt du hade läst men ändå...Mvh, vårdstudent

Anonym sa...

”Man måste vaccinera sig varje år för att skydda sig mot svininfluensan.”

Men det är ju gratis, första gången i alla fall!

Hmm... låter bekant.

Trygghetsknarkare, är det möjligen ett ord som kommer komma på modet?

:Tjo

Mike sa...

http://www.youtube.com/watch?v=SfzkI6mefG0&feature=player_embedded

WTC 911 Was a inside job.

Precis som Usa sålde Zyklon B till Hitler och bränsleblandingar till luftwaffe.

Precis som man deltog i kriget med Lucitania som ursäkt.

Precis som tonkin bay och pearl harbour som Usa lockade fram.

Usa en kontinent som gör profit på krig.

Och dem ska vi stödja och apa efter.

http://www.tv4.se/1.1306672/2009/11/01/sanningsrorelsen_tror_usa_terrorattackerat_sig_sjalv

Och som svar på professorns smutskastning.http://www.youtube.com/watch?v=SfzkI6mefG0

Vi vet att ni politiker ljuger både höger och vänster vi kan även se när ni ljuger.

Fortsätt utmåla missnöjesyttringarna i samhället som terroristdåd.


Folket börjar vakna och bli medvetna.

Vi ser igenom lögnerna.

Och på dessa premisser inför man Fra Lissabonavtalet och annat skit.

Vis er nog vad ni vill göra med dom som ifrågasätter i sverige.

Fängsla dom sanna människorna = Glöm det.

Se vad lögner kan leda till.
Nya hitler = Fängelse utan rättegång , utan bevis
Utan tidgräns för misstanke.
http://www.youtube.com/watch?v=1uuWVHT1WUY


Och dessa kopierar ni och följer i samklang.

Inte undra på att politiker är frimurarpack och deltar i bilderbergmöten där man fastslår att jorden måste avfolkas genom fattigdom krig konstruerade virusar i labb påhittade miljöhot om uppvärmning som militären skapar med plan som släpper ut partiklar och Haarp.

Cia ska övervaka bloggare och användare med visable technology Jorra vi ser mycket tydligt vad staten sysslar med..

Det måste ju vara ett hot när folk börjar vakna ett hot mot det monopolsystem man byggt upp när folk inser hur mycket politikerna har ljugit.

Se filmen fall of the republic.

http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=589