onsdag 4 november 2009

Humor - så här tänker läkemedelsindustrin...

Någon som ser likheter mellan detta gamla humorklipp och dagens debatt?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, den var riktigt kul ju...Galenskaparna är lite underskattade och de har ibland med riktigt kloka korn av samhällskritik.
Förresten, har du sätt att WHO inte längre tycker att man ska ge vaccinet till barn under 10? Tänk, när det gäller tiomersal så vill man alltid lita på WHO från vaccinfundamentalisternas sida, borde man inte vara konsekvent nu och lita på deras åldersgräns med?

http://www.who.int/csr/disease/swineflu/notes/briefing_20091030/en/index.html

"recommended the use of a single dose of vaccine in adults and adolescents, beginning at the age of 10 years"..."Data on immunogenicity in children older than 6 months and younger than 10 years are limited and more studies are needed." (hittat på bloggen Palena Inn)

Teleterror sa...

Det där kanske var humor, tyvärr är det fakta och verkligheten för många av våra medborgare. Jag har sett köerna av stressade människor som desperat kräver sina injektioner. Familjer med barnvagnar som står och trängs, gamla som retar sig på att dom inte är prioriterade före barnen och domedagsångesten, fruktan inför att vaccinet tar slut.

Jag trodde inte på det när jag först fick höra det men riksdagen har t o m haft omröstning gällande tvångsvaccinering och karantän (finns att läsa på deras hemsida).

Men hur blev alla så radiostyrda?
Och när kommer den här dödsvågen, pandemin skulle ju vart igång sen i somras sas det väl. Sen var det vid skolstarten. Har man fått ett nytt datum ännu eller är det flextid?

Kanske till julskinkan? Årets julklapp!

Och har vi slut på vaccin eller bara inte fyllt på i hyllan?

Vad hände med vinterkräksjukan och den sedvanliga höstsnuvan. G4S kom dom på vart pengarna tog vägen....

Ja du hoppas vi får offentlighetsprincipen kvar, snart blir det en dokusåpa som vi inte kan se.

Kryssa i rutor, ta vaccinet och betala räkningen. "Dom" sköter resten, vi kan ju alltid skylla på samhället, vilka det nu är?

Vi ska va glada att vi fortfarande kan skriva bloggar och uttrycka åsikter. Tråkigt att inte fler uppfattar vad som verkligen pågår och hur det kommer påverka våra mänskliga rättigheter och friheten.

Kör hårt! jag länkar till din blogg, flera bra inlägg!