torsdag 19 november 2009

Analys av Kalla Fakta om "911 sanningsrörelsen"

Hittade denna analys av kalla faktas program. Mycket bra analys. Klart sevärd.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Han är riktigt bra den där Sasserson - borde ha en mp3-radioblogg eller så. En grej missades ju dock. När mannen med den lilla tofsen i ABF-huset frågar Griffin om personer bakom dåded, så räknar han ju upp flera grupper - varav sionister - var en grupp - som han föreslog rent hypotetiskt och ville höra vad Griffin ansåg. Dock tonar ju TV4 bort ljudet där och lägger ord i munnen på tofsmannen - SÅ OTROLIGT LÅGT - och det visar ju också hur desperata de var att hitta bevis för att "sanningsrörelsen" är judehatare.

(På bloggen Tankebrott påpekas hela tiden vikten av att inte börja med en slutsats och sen sortera ut saker som stödjer detta...synd att det är precis så TV4 har gjort här!)

Anonym sa...

Hela historien om "sanningsrörelse" är ju så korkad. Vill man veta sanningen om något så är man en rörelse?
Då vill jag inte veta sanningen om något. Är det nåt jag är rädd för så är det "rörelser". Typ nazisterna.

Ahrvid Engholm sa...

Här har vi en bra konspiration:
Climategate-förnekarna.
Nyligen har skandalen briserat att IPCC förfalskat sin forskning. (Natten till idag tiofaldigades antalet googleträffar på "climategate", t ex.) Men svensk media, undantaget en kort artikel i Aftonbladet, vägrar att ta i skandalen med tång. Man kör vidare på sitt spår om "klimathotet" som man investerat så mycket i under åratal.
Tål att diskuteras varför man beter sig så? Det kommer förstås inte att hålla, och ganska snart blir det skäl till en smärtsam omprövning för många.

--Ahrvid

Ps. Däremot är Climategate i sig själv ingen konspiration (annat än konspirationen bland "klimatforskarna"). Studera t ex:
http://www.theclimatescam.se
http://www.wattsupwiththat.com
http://camirror.wordpress.com

Maria sa...

HEJ LÄS dessa länkar fr Nyapolitiken! /Hälsn Maria

http://www.wordmworld.net/bubble-words/oppet-brev-journalister

http://www.wordmworld.net/bubble-words/vaccinationsnyheterna