fredag 13 november 2009

TV - Debatt? Snarare propaganda...

SVT´s program Debatt har nu tagit upp sanningsrörelsen och konspirationsteorier.Hade tänkt att börja med att spy galla över den nya programledaren i debatt, men jag avstår. Istället lägger jag bara ut programmet som det är så alla kan bilda sig en egen uppfattning. Detta är nästa steg i media- kampanjen att få alla med alternativa förklaringar eller ifrågasättande av det officiella att verka konstiga när det egentligen är det omvända som råder. Blev faktiskt lite förvånad över hur piratpartiets representant resonerade. Piratpartiet förlorade många poäng hos mig i och med detta...

Se programmet här nedan:
11 kommentarer:

Anonym sa...

Om man inte förstår vidden i det bedrägeri vi är utsatta för, och dess likhet med nazismens frammarsch, så är man dömd att stödja den bestående ordningen, dikterad av massmördare, kapitalister och krigshetsare, ja.
Där FRA bara är EN beståndsdel.
Sprängningen av de tre skyskraporna, och insiderjobbet är fullständigt klart. Det SYNS på filmerna, för varje tänkande människa, men det finns också mängder med tekniska undersökningar, nu är förekomst av sprängämne och mikroskopiska sfäriska järndroppar i dammet klarlagt. Men folk låter sig ledas som en skock får till slaktbänken.

Elin sa...

"Det är kärlek det handlar om" - älskar den sista kommentaren i debatten! Och jag håller med honom.

Ganska rörig debatt men det var väl vad man kunde förvänta sig. Jag har förståelse för de som fortfarande tror att det rör sig om höger-vänster politik eftersom jag själv var fast i det tänkandet länge. En bra bok jag läser nu är "FDR: my exploited father in-law" av Curtis Dall som ger en inblick om vad det är för krafter som ligger bakom den politik som presenteras för allmänheten.

Red sa...

Tänk att det ska vara så svårt för så många att första att så få gör allt för att föra oss bakom ljuset! Allt är ju en enda stor konspiration!

Anonym sa...

Ja, där förlorade Piratpartiet min röst 2010. En dolk i ryggen. För fem år sedan var inte deras idéer rumsrena, nu har de fått två platser i EU samt lite respekt på ledarsidor...och så gör de så här mot "oss" nu. Piratpartisten hyllas som hjälte på vof.se nu...suck. Nu vill jag veta vad som egentligen hände med Egon Frid, annars går min röst på MP bara för jag var medlem där en gång som ung...

Anonym sa...

Vad menade egentligen Elensky med att dessa idéer har rötter i högerextrema kretsar??? Har du, kära blogginnehavare någon idé? Hela "rörelsen" föddes innan 9/11, symboliskt skulle man kunna säga med dessa två förutsägelser:

http://www.youtube.com/watch?v=EPcia9hQohY

http://www.youtube.com/watch?v=UGtOFudmHG8

Varken Cooper eller Jones var/är högerextrema, okej Cooper var ganska höger i det att han inte gillade att betala skatt, men han kör med ungefär samma retorik som MUF - och ingen använder ju ordet högerextrem på MUF eftersom ordet har en rasistisk undermening. Vem syftar Elensky på annars? David Ray Griffin? Richard Gage? Dessa kom iofs senare...nej det är bara smutskastning i brist på argument. Nån idé (tror jag får maila Elensky)?

Anonym sa...

"Sanningsrörelsen" har blossat upp ordentligt i media. Hittade den här artikeln i expressen nu
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1778260/sanningsrorelsen-rymdodlor-styr-varlden

Hemskt nedlåtande journalistik, som drar precis alla över samma kamm. På forum där jag brukar hänga har det trätt fram flertal anti-"sanningsrörelsen" trådar.

Frågan är om det finns någonting gott att hämta från uppmärksamheten också?

Anonym sa...

..de kör samma stil som aparheidnazarna på nätet om man skriver om nazism..förnedrar, förlöjligar med personliga påhopp...
Dessa personer kan sin sak- tar övertaget direkt genom arggessivt anggrepp..och en progamledare som tillåter det är inte mycket att hurra för.
Fullständigt respektlöst med ovilja att ens diskutera...
enbart påhopp med löner i syfte att tysta ner- fullt klart!
Kan inte bli tydliare än så här!

Det stärker bara den utsatte killen- att han har rätt!!!!

Anonym sa...

"En av sanningsrörelsens internationella stöttepelare är Alex Jones, amerikansk
dokumentärfilmare och före detta pratshowvärd, som menar att den hemliga gruppen makthavare i Illuminati styr världen"

Okej han i Expressen verkar ju ha ägnat en halvtimma eller så i "researh", Alex Jones show går ju bara sex dagar i veckan, år ut och år in och fortfarande...

http://thepiratebay.org/user/sig_garrett/

Så jävla dåligt! Hör av er till mannen här under och berätta att ni aldrig mer kommer köpa deras tidning efter detta usla repotage i skoltidningskvalité...och inte klicka in er på hemsidan heller! Ja, gör det på riktigt!

http://www.expressen.se/nyheter/medlem/profile/profile.jsp?user.name=Thomas%20Mattsson,%20Expressen%20Digitala%20Medier

Och jag har aldrig hört Alex Jones använda begreppet "Illuminati", tvärtom är han väldigt noga med att hålla sig till dokumenterade nyhetskällor när han pratar...världen är så sjuk att det behövs inga ord som "Illuminati", det räcker med att läsa http://www.amazon.com/Superclass-Global-Power-Elite-Making/dp/0374531617/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1258366966&sr=8-1 som är en helt sansat bok som skrevs om på svenska kultursidor när den kom ut, utan att någon kastade massa skit. Tänk om Expressen bara en enda gång hade skrivit om Bilderbergmötet, vilket faktist DN har gjort...men nej...det finns ju alltid något om Anna Anka att rapportera.

Janne O sa...

Intressanta kommentarer här på sidan!

Alex jones är bortom höger vänster
han är ju Libertarian/Constitutionalist!

Both parties are "bought and paid for", som han brukar säga!

"Etablissemanget" vet att man måste börja attackera 9/11 Truth och likn grupper för de utgör ett riktigt hot mot den förljugna storföretagsvärld som styr politiken.

Pentagons och miljardärlobbyns planer är grundligt exponerade av de insiders/avhoppare som diskuterar på alex jones show och i liknande info kanaler.

Det här är historieskrivning i real time.
Om man hänger med!

Svensk media är ca 3-5 år efter och inte pålästa, tyvärr.

Bra att man börjat härva i förljugenheten i alla fall, tom på Debatt!

Såg ni att alla kandidater till EU topposter 1 jan 2010 är Bilderbergare och Trilateralister?

Den här stormen kan inte undvikas när man
"förstår vidden i det bedrägeri vi är utsatta för, och dess likhet med nazismens frammarsch" , som Anonym så bra sa här ovan!

kram alla

Anonym sa...

Hoppas du och din familj klarade influensan. Vill inte förlora min favoritbloggare till pensionerade uttråkade kemister...;-)

dark & green sa...

Jo då, Vi klarade oss. Vi är dock osäkra på att alla hade svininfluensa. Men jag har hört flera som inte blivit så sjuka och riktigt kunna skilja mellan en förkylning och influensan.

Det vi vet är att vårt ena barn hade den först en dag med 38 graders feber och heshet, sen andra dagen var det 40 graders feber aningen slem i lungorna. Sen klingade det av med 38 graders feber i två dagar till. Dock är slem i lungorna fortfarande kvar.

Vi andra hade mildare symptom men med trötthetskänslor, värk i kroppen och huvudet mm. Så det är svårt att veta om alla verkligen haft det.

Men jag är på gång att ta tag i bloggandet igen nu. Har sovit enormt mycket den sista tiden och försökt jobba lite resten av tiden...