söndag 30 augusti 2009

Uppdatering svininfluensan. Propagandan i otakt.

WHO säger nu att svininfluensan sprider sig 4 gånger snabbare än ”vanliga” virus och går ut med en varning som kan göra att flera länder snabbgodkänner vaccinet innan ordentliga test har kunnat genomföras. Det är underligt eftersom CDC i sin förra veckorapport säger att antalet smittade går ner i alla stater i USA utan 2 och Storbritanniens motsvarighet också rapporterar att fallen i svininfluensa avtar. WHO driver då själva på propagandan och går emot vad de andra källorna anger.

Detta är intressant eftersom det är WHO som bestämmer hur hundratals länder SKALL agera vid en pandemi. Och även Sverige överväger nu att snabbgodkänna vaccinet innan det har testats. Som tur är kan vi inte tvingas ta vaccinet i Sverige, men propagandan kommer att vara stark i media och från officiellt håll nu framöver. Dom kommer även spela på solidaritets argumentet förutom den vanliga skrämselpropagandan.

Ta inte vaccinet för din egen skull, se själva på den fakta som finns och värdera vart den kommer ifrån. Fler och fler forskare säger nu att man bör undvika att vaccinera sig eftersom en naturlig immunitet kommer skydda bättre om viruset muterar och blir farligt. Just det som var ett av mina huvudargument från början.

I media: SvD, SvD, Ab, Dn, Dn, Ab, Dn, Ab, Dn, SvD, Ex, SvD, Dn

Bloggar: svininfluensa bloggen, Röd malmö, Sett ur en Västgötskas ögon,

0 kommentarer: