tisdag 21 juli 2009

Drabbad av A(H1N1)propaganda? läs detta.

Svininfluensan eller A(H1N1) ger sig inte, inte i alla fall i media. Media har uppenbarligen insjuknat i ett allvarligt fall av A(H1N1)propaganda, och det ger inte med sig heller, snarare sprider det sig och kan drabba upp till 8 miljoner människor genom de vanliga media kanalerna.

Hur skadligt är då A(H1N1)propagandan?
Den kan få fullt friska människor att drabbas av oro, svettningar, hysteri, sömnsvårigheter mm. I värsta fall kan människor helt frivilligt välja att spruta in gift med bland annat kvicksilver in i sin kropp. Detta i sin tur kan leda till skador på nervsystemet, förlamning och till och med död.

Hur kan man då skydda sig mot A(H1N1)propagandan?
Det bästa sättet att skydda sig är att hålla sig borta från de som sprider A(H1N1)propaganda smittan. Det har även visat sig att en ökad immunitet kan byggas upp om man söker upp sin egen fakta och använder den.

Är barn extra utsatta för A(H1N1)propagandan?
Nej, men barn har i allmänhet lägre resistens mot propaganda och kan drabbas hårt om man har otur. Det bästa är helt enkelt att hålla borta dom från dom källor som sprider A(H1N1)propagandan.

Vad ska jag göra om jag blivit smittad av A(H1N1)propagandan?
I de flesta fall är det helt ofarligt. Men undvik att sprida smittan vidare. Är det allvarligt och du känner en stor lust att ta till en spruta med gift uppsök närmaste alternativ media för mer information. Med rätt behandling går smittan att hindra. Kontakta din fria mediakälla för mer information.

smittkällor i media: dn, dn, dn, dn, alltombarn, SvD, SvD, SvD, SvD, GP, GP, GP, Ex, Ab, Ab, Ab

3 kommentarer:

Anonym sa...

hahahh lol L

Anonym sa...

Social och hälsovårdsministeriet i finland är botade iaf. Finland har nu hittat ett vaccin mot propagandan =)

Anonym sa...

Hmmm, bra att du uppmärksammar denna farsot som far fram i media!
Men du glömde att man kan sprida mot-propaganda, det funkar som skydd både för dig och för alla som tar del av den!

Börja här:
http://theflucase.com/
Passa på att skriva ut de fina afficherna som de har på sidan, tapetsera din stad och hoppas att ni får flock-immunitet mot A(H1N1)propagandan!
Tjo!