måndag 20 juli 2009

Mer svininfluensa-propaganda i media

Även idag rapporteras det om svininfluensan i media. Idag handlar det mest om tillståndet för dom 2 svenskar som drabbats hårdast av influensan och om de ekonomiska effekterna det kommer att få. Det berättas även om att vi inte har tillräckliga resurser för avancerad lungvård och att man i Storbritannien avråds att försöka att skaffa barn. Bloggen ”Dark & green” kommenterar om att naturen mår bra av minskad miljöbelastning pga att svininfluensan ger sjunkande världsekonomi.

Så hur är det egentligen med svininfluensans spridning och farlighet? Den är fortfarande inte farligare än en vanlig influensa och den har fortfarande lägre dödlighet. Varför fortsätter då media sin extrema rapportering? För att sälja tidningar givetvis.

Inga fler artiklar om vaccinets biverkningar eller risker har kommit fram i media och av någon anledning ses vaccinet som det som skall frälsa oss. Men det faktum att vaccinet antagligen inte kommer att skydda mot en muterad allvarlig form av svininfluensan talas det tyst om. Också det faktum att man får ett bättre skydd mot en kommande pandemi av en farligare variant av svininfluensan genom att få svininfluensan nu talas det tyst om.

Vi fortsätter följa svininfluensan och rapporteringen i media om den.

Källor: Dn, Dn, SvD, SvD, Ex, Ex, Ex, Ab, Ab, GP, GP, GP, GP

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är mycket misstänksam mot det hela. Man verkar väldigt angelägna att få spruta i hela världens befolkning något...

en bra artikel från idag -
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=14453

och - birdflu666.wordpress.com

Ingemar sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.