måndag 13 juli 2009

Michael Jacksons syster bekräftar mordteorin

I en intervju med tidningen News of the World hävdar Michael Jacksons syster LaToya att hennes bror blev mördad. La Toya´s uttalande kan ses på flera olika sätt. En eller fler av följande teorier om henne som källa kan vara sanna.

1 La Toya är insatt i MJ´s liv och pratar från sina upplevelser och vet om något om en pågående konspiration som skulle handla om pengar från musikrättigheter.

2 La Toya är upprörd över MJ´s död och övertolkar och ”ser” saker som egentligen inte finns.

3 La Toya används med eller utan hennes egen kännedom för att ”rikta blickarna” åt ett annat håll.

"Michael blev mördad. Vi tror inte att bara att en person var involverad, utan en hel sammansvärjning. Jag känner att det bara handlade om pengar. Michael var god för mer än en miljard pund (12 miljarder kronor) i musikrättigheter och någon dödad honom för det. Han var värd mer död än levande", hävdar hon. Och hon verkar ha stöd för det av resten av familjen.

Om det nu är så att familjen verkligen känner till att han blev mördad av en grupp som ville åt hans pengar så kan vi anta att teorierna som inte innehåller en grupp och eller syftet att komma åt pengar faller.

Då återstår några konspirationsteorier som verkar mer troliga.

1 MJ mördades av Nation of Islam för hans pengars skull
2 MJ mördades av en grupp inom ”musikbranschen” för hans pengars skull.
3 MJ mördades av en okänd grupp människor för hans pengar skull.

Med tanke på att gruppen verkar vara känd för familjen och dom tänker bekämpa dom kommer det nog visa sig vilka som ligger bakom. I så fall blir denna konspirationsteori bekräftad som en konspiration inom inte allt för lång tid.

Vi följer händelseutvecklingen och avvaktar giftproven om någon vecka.

0 kommentarer: