lördag 18 juli 2009

Svin-influensan är inte Pharmageddon

Media har helt sålt sig till svininfluensa-propagandan. Idag strömmar fler ”larm” in från media. Men varför gör dom det då? Ser rapporteringen ut så pga något allmänintresse? Jag tror helt enkelt att det rör sig om att sälja tidningar. Media bidrar på så sätt till att föra ut propagandan och skapa panik hos den stora massan. Alla vill ha en del av den stora "kakan" som svininfluensan är. Ta en titt på nyhetssidor tidningar mm i USA. Där körs mycket reklam till influensa relaterade produkter.

När man pratar om konspirationer och konspirationsteorier brukar man ofta prata om att man kan lära sig mycket om man följer pengaflödet. Och när det gäller pengaflödet i svininfluensa-fallet leder det mesta till läkemedelsindustrin. Vaccinet som Sverige som köper in kostar 1.2 miljarder. Vad läkemedelsindustrin tjänar på svininfluensan globalt vet vi inte än.

Teorierna om att svininfluensan är tillverkat i labb är inte avfärdade även om flera forskare säger att den antagligen kommer från en svininfluensa som muterat. Argument för att den inte skulle ha tillverkats av ett labb är ”vem skulle framställa något sånt”, ”det är bara professionella som skulle klara framställa något sådant” och ”varför skulle någon vilja framställa något sådant”. Då kommer vi tillbaka till att följa pengarna. Så fråga dig själv följande: Vem skulle kunna framställa något sådant? Vem skulle tjäna på svininfluensan? Svaren på dessa frågor är: läkemedelsindustrin.

Här är en propaganda video för svininfluensa-vaccin från 1976:Vi vet ju hur det gick med den influensa-pandemin. 4000 stämningar mot läkemedelsföretaget på grund av allvarliga biverkningar främst neurologiska och förlamningar. Ett antal dödsfall, men om, vaccinet dödade fler än influensan vet vi inte riktigt.

Länkar till fler nyheter
http://www.expressen.se/halsa/1.1643615/22-aringen-skickades-hem-utan-ratt-medicin
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5529616.ab
http://www.expressen.se/halsa/1.1643616/har-har-flest-svenskar-fatt-smittan
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5530490.ab
http://www.dn.se/opinion/debatt/socialstyrelsen-bryter-mot-grundlaggande-etik-1.913866
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3204111.svd

2 kommentarer:

Kraxpelax sa...

Jasså du tror det, jaha, nå så är det ingen fara då.

:o)

shilton sa...

För er som fortfarande sover vill jag upplysa om att vad som stundar är upptakten till globalt folkmord.Det finns en agenda hos den styrande eliten om att minska jordens befolkning till 500 miljoner människor.Och JA! Svininfluensan är skapad i labratorier.Och NEJ! Vaccinet som kommer att tillhandahållas befolkningarna runt om på planeten är livsfarligt att ta.Lyssna gärna på Dr.Bill Deagle.http://video.google.com/videoplay?docid=-2221852945040630461