torsdag 23 juli 2009

Michel Jackson mördades av....

Konspirationsteorierna runt Michael Jacksons död fortsätter att närma sig en faktisk konspiration. Idag genomförde polisen en razzia hos hans läkare, Conrad Murray. Misstankar finns om att han kan ha legat bakom poplegendens död. Det var strax efter det preliminära resultatet av obduktionen var klart som polisen fick klartecken att göra husrannsakan.

Uppenbarligen har man hittat halter av preparat som är så höga att misstag inte är troligt. Att polisen då kallar det dråp är lite underligt, men det kan bero på att det är en känslig fråga. Att han blev mördad kan man nu anse vara en konspiration eller i alla fall något överlagt, en så stor dos av ett läkemedel av den styrkan skulle annars inte gett polisen husrannsakningsbeslut så fort och 24 polisbilar från både polisen och narkotikapolisen hade inte varit nödvändigt om dom trodde det var slarv. Polisen plockade med sig dokument och hårddisk där ifrån. Intressant om något nytt går att få fram från det materialet.

Nu återstår att se vem eller vilka som faktiskt ligger bakom mordet och varför. La Toya berättade tidigare för media att hon visste att en grupp människor mördade MJ. Hoppas att hon kommer med mer information om det snart.

Vi följer utvecklingen med spänning.

Om nyheten i media: (Dn, SvD, GP, GP, Ab, Ab, Ab, Ex, Ex)

0 kommentarer: