onsdag 22 juli 2009

Vad innehåller vaccinet? Läs innehållsförteckningen!

I detta inlägg tänkte jag fokusera mig på vad svininfluensa-vaccinet innehåller och giftigheten av ämnena. Den här innehållsförteckningen är inte den slutgiltiga, fler giftiga ämnen tillkommer innan vi får det färdiga vaccinet.

Innehåll svininfluensa-vaccin:

Skvalen (10,6 mg)
DL alfa tokoferol (11,86 mg)
Polysorbat80 (4,85 mg)
Stammar odlade i ägg

Hjälpämnen:
Polysorbat 80
Octoxynol-10
Tiomersal
Natriumklorid
Dinatriumvätefosfat
Kaliumvätefosfat
Kaliumklorid
Emulsion:
Natriumklorid
Dinatriumvätefosfat
Kaliumdivätefosfat
Kaliumklorid

Skvalen: I dag tar man skvalen ur levern på hajar, men det går även att extrahera ur avfall från olivoljetillverkning. Jag hittade inga registrerade biverkningar av injektion med detta ämnet.

DL alfa tokoferol: Syntetiskt framställd E-vitamin. E-vitamin anses praktiskt taget ofarligt utom vid blödarsjuka, reumatisk hjärtsjukdom och högt blodtryck.

Polysorbat80(E433) : Framställs av oleinsyra, sorbitol och etylenoxid (ett lösningsmedel från petroleumindustrin) får reagera med varandra ("etoxyleras") så att blandningen för-estras. Kan innehålla rester av Etylenoxid från tillverkningen, det är ett mycket cancerframkallande ämne. Fettsyrorna kan vara från djur, t.ex. gris.

Virus-stammar odlade i ägg
: Är själva det avdödade viruset och är det som egentligen kroppen skall svara på. Tyvärr ger avdödade virus inte den immunförsvars reaktion som ger immunitet. Där för tillför man adjuvans. Adjuvans är ämnen som ska trigga immunförsvart (läs stressa) till fullt immunförsvars svar. Och hur gör man då det? Man använder ämnen som kroppen inte tål och som immunförsvaret reagerar på. Virus odlade i ägg gör även att äggallergiker inte bör ta vaccinet.

Octoxynol-10: Har inte hittar någon bra information om detta ämne. Kommentera om du vet mer om ämnet eller dess risker.

Tiomersal: Kemikalierna som bildar tiomersal är dödliga och orsakar cancer, hjärn- och le­verskador. Tiomersal innehåller 50% kvicksilver. Förutom sin giftighet tar sig organiskt kvicksilver igenom såväl moderkakan som blod-hjärnbarriären. Resultatet kan bli neurologiska skador vilket i vissa fall kan leda till döden. Det kan också orsaka intellektuell nedsättning och inlärningssvårigheter. Så att vaccinera gravida borde vara olagligt!

Natriumklorid: Vanligt koksalt, ingen risk med det, om det inte reagerar med de andra ämnena i vaccinet. Antagligen ofarligt.

Dinatriumvätefosfat: En fosfat, Uppgifter om eventuell giftighet saknas än så länge. Kommentera om du vet mer.

Kaliumvätefosfat
: En fosfat, Uppgifter om eventuell giftighet saknas än så länge. Kommentera om du vet mer.

Kaliumklorid (E 508)
: Används som konserveringsmedel. Kaliumklorid används även som tredje substans vid giftinjektion, en metod för avrättning. Det gör att hjärtat stannar när det går direkt in i blodet.

Om ni har några kommentarer eller tillägg ni vill att jag ska göra tar jag tacksammt emot dom.


Dagens propaganda (Dn, Dn, Dn, Dn, SvD, SvD, SvD, SvD, Ab, Ab, Ab, Ex, Ex, Ex)

Läs andra bra inlägg:
Stora pengar att tjäna på folkets rädsla
Det är något skumt med svininfluensa-larmen
Influensan räddar miljön!

22 kommentarer:

Anonym sa...

Hur toxiskt ett ämne är beror på dosen. Så frågan är förstås hur stor dos av exempelvis tiomersal vaccinet innehåller.

Albert sa...

Skvalen heter på engelska squalene. Det är detta ämne som misstänks ha orsakat Gulf-syndromet. Massor med amerikanska soldater fick mjältbrandsvaccin som innehåller det ämnet. Resultatet blev en typ av autoimmun sjukdom. Det innebär att kroppen stöter bort sina egna organ.

För mer information, sök på google.

dark & green sa...

Anonym: kvicksilver lagras upp i kroppen så det är synnerligen korkat att exponera sig mer än nödvändigt beroende av den akuta toxiditeten.

Albert: Tack, skall kolla vidare på squalene och uppdatera när jag fått mer information.

Anonym sa...

Tiomersal innehåller etyl-kvicksilver som enligt bl.a. WHO inte stannar kvar i kroppen mer än ett par dagar.

dark & green sa...

Anonym: ska titta på det tills jag uppdaterar. Har du några källor till studier?

Anonym sa...

(Liten korrigering av mitt förra inlägg: etyl-kvicksilver är en nerbrytningsprodukt av tiomersal.)

Här är två källor:

http://www.who.int/vaccine_safety/topics/thiomersal/statement_jul2006/en/index.html

http://www3.niaid.nih.gov/topics/vaccines/research/vaccines.htm

Anonym sa...

Referat av en studie från University of Rochester: http://www.urmc.rochester.edu/news/story/index.cfm?id=1848

"New research from the University of Rochester suggests that infants’ bodies expel the thimerosal mercury much faster than once thought – thereby leaving little chance for a progressive building up of the toxic metal."

dark & green sa...

Den sista studien visar bara på att halterna i blodet inte är lika höga som dom räknat med inget alls om upplagring i hjärnan eller andra organ. Det är långt ifrån bevis på att kvicksilvret försvinner ur kroppen. Det kan lika gärna visa på att kvicksilvret snabbare än man räknat lagras upp i kroppen.

Anonym sa...

Från en intervju med en läkare angående en annan, liknande studie:

"Medscape: Could blood levels of mercury be misleading in that blood levels could be low even while mercury is accumulating in bone or in organs?

Dr. Pichichero: We accounted for virtually all the mercury contained in the vaccine in the stool of these children, with not much excretion in the urine. So there really is no evidence that there is any mercury unaccounted for which could be accumulating in bone or elsewhere, although this study was not a toxicity study and did not examine this issue directly."

Källa: http://www.medscape.com/viewarticle/445538

Läkaren ifråga var troligen inblandad i studien jag hänvisade till ovan (han är knuten till samma universitet), så det verkar rimligt att anta att

"Moreover, the study also showed that ethyl mercury was nearly undetectable in urine samples; instead, it seemed that most of it was eliminated via stools."

(från den refererade studien)

betyder att man faktiskt kontrollerade avföringen, och inte bara gissade.

dark & green sa...

Anonym:

1 I din första länk stod det inget om att något annat än blodprov skulle ha tagits.

2 Det är EN studie.

3 Jag har inte läst hela studien, och det har uppenbarligen inte heller du.

4 Ingen granskning av om hur samverkan mellan flera olika adjuvanser påverkar resultatet finns heller. eller vilken typ av injektionslösning som användes.

Hittar du en länk till hela studien läser jag gärna studien.

Anonym sa...

Jag hinner endast besvara punkt 1. Från "abstractet" till Rochesterstudien:

"We conducted a pharmacokinetic study to assess blood levels and elimination of ethyl mercury after vaccination of infants with thimerosal-containing vaccines. METHODS: Blood, STOOL, and urine samples were obtained before vaccination and 12 hours to 30 days after vaccination from 216 healthy children"

(Mina versaler)

Källa: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18245396

Detta får nog bli mitt sista inlägg. Tiden är inte på min sida, tyvärr.

Anonym sa...

Har inte läst alla kommentarer, men tänk på att flera "ofarliga" substanser för sig, kan tillsammans bli farliga pch giftiga...

dark & green sa...

Anonym 16.22: Fortfarande bara en studie. Det brukar inte räknas som tillräckligt med bevis.

Sen vet jag ännu inte hur studien har gått till så jag har svårt att yttra mig över dess resultat.

Anonym 16.24: Mycket riktigt. Skvalen är inte i sig en adjuvans men om det används samverkar det med andra adjuvanser och ökar dess effekt och ger effekter man inte kan vara säker på . Skvalen ihop med pertussistoxin användes på soldater i Irakkriget och tros ligga bakom gulf warsyndrome.

Johan Niklasson sa...

En av de adjuvanter som kommer att tillsättas är så dödlig att man sedan 1930 inte ens anser det etiskt att spruta in det i försöksdjur. Detta ämne heter squalene och det räcker med enstaka molekyler av detta ämne för att kroppens immunförsvar skall börja bekämpa den egna kroppen. Vill man skapa en allvarlig och dödlig autoimmun reaktion i försöksdjur är det squalene man använder. Ämnet gör att immunförsvaret förlorar funktionen att känna igen egna celler och egen vävnad. Den autoimmuna reaktionen är extremt farlig och leder till nervskador och döden. (http://birdflu666.wordpress.com/2009/07/17/adjuvants-to-be-added-to-h1n1-jab-by-baxter-and-who-programmes-body-for-endless-loop-of-self-destruction/)

Att detta ämne skall finnas i vårt vaccin är en så uppseendeväckande fråga att de tidigare adjuvanter baserade på kvicksilver framstår som nyttiga vitaminer. Motiveringen skall officiellt vara att de nya vaccinen innehåller så svaga virusdelar att kraftigare adjuvanter är nödvändiga för att skapa en immunreaktion i kroppen. Detta går dock rakt emot WHO:s riktlinjer för de nya vaccinen vilka instruerar vaccintillverkarna att använda hela levande virus!

dark & green sa...

Tack för länken och din input. Imorgon ska jag lägga upp den uppdaterade varianten av innehållsförteckningen. Keep up the good work.

Adam sa...

Dark & Green, tack för ditt inlägg, men jag skulle gärna vilja ha en källa på att det du skrivit i inlägget verkligen är vaccininnehållet. Finns tyvärr många idioter på internet som hittar på saker, med detta inte sagt att du är en av dem.

Adam sa...

Tar tillbaka förra kommentaren, hittade vaccininnehållsförteckningen på http://www.krisinformation.se/Web/Pages/Faq/ShowFaq____11788.aspx?FaqId=2157

Ska ävwn ringa Läkemdelsverket och fråga om listan stämmer.

dark & green sa...

Adam: ja det är bekräftat. Men sen är det inte säkert att det blir exakt de ämnena. Listan kommer från det prototyp-vaccin som lämnades in för godkännande.

Se den uppdaterade listan på: http://konspirationer-och-sanningar.blogspot.com/2009/07/sa-har-giftigt-ar-vaccinet-las.html

Maria sa...

hej Har du någon källa till informationen om vaccinet--kvicksilver m m, det är ett intressant inlägg du har och jag vill gärna veta mer. Hälsn Maria /Hoppas du fortsätter ta reda på mer för det måste ut till allmänheten vad som sker, många är rädda och förtvivlade.

dark & green sa...

Gå vidare till den uppdaterade listan istället:

http://konspirationer-och-sanningar.blogspot.com/2009/07/sa-har-giftigt-ar-vaccinet-las.html

Maria sa...

http://blog.lege.net/globalworldnews.st/

Vad händer i världen? Är allt vi läser sant?
Kolla in länken! /Maria

nitro2k01 sa...

En kommentar angående kaliumklorid. Faran med kaliumklorid är att cellernas osmos inte fungerar som den ska om balansen mellan kalium och natrium rubbas. Det är därför man injicerar koncentrerad kaliumklorid vid avrättning med giftinjektion. Det är också en av anledningarna att Seltin och liknande salter inte bara innehåller kaliumklorid. (en andra stora anlednignen är att KCl smakar ganska illa i sig självt) Gissningvis är förhållandet mellan NaCl och KCl väl uträknat i vaccinet.